Vau-mjau forum Forum o kucnim ljubimcima! |
|
| ODABIR ŠTENETA | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
epsona VauMjau junior
Broj postova : 28 Age : 35 Lokacija : Medulin Registration date : 08.01.2008
| Naslov: ODABIR ŠTENETA uto sij 08, 2008 6:16 pm | |
| Uvijek inzistirajte na tome da vidite roditelje, makar majku šteneta.
Štene mora biti razigrano, ne pre živahno niti plašljivo-panićno cviljenje u susretu sa nepoznatima.
Treba biti dobro ugojeno, imati ravne šape, donja vilica ne smije prelaziti gornju. Guza i oći trebaju biti čiste kao i dlaka.
Ako štene ima buhe to se može riješiti sa malom kolićinom Frontleina-spreja protiv buha.
Treba imati dobar apetit i po mogućnosti ne mlađe od dva mjeseca. | |
| | | astra Admin
Broj postova : 282 Age : 28 Lokacija : Zg Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: ODABIR ŠTENETA sri sij 09, 2008 3:38 am | |
| Stene u nekim slucajevima zna biti agresivno,ako se prije dva mjeseca odvoji od legla i majke! | |
| | | Ammy Puppy
Broj postova : 16 Registration date : 11.01.2008
| Naslov: Re: ODABIR ŠTENETA pet sij 11, 2008 7:17 am | |
| Kad sam ja otisla po Ammy u Koprivnicu zena koja ih je uzgajala odma mi je Ammy i Astru uvalila u krilo i dovela mamu i tatu. Nisam ni trebala inzistirati. Svi su bili prekrasni i zivahni. Cisti i kad sam dosla imali su 2mj ni vise ni manje. Kad je dosla imala je jednu navikicu...lol...Kad bi joj se hrana stavila u zdjelicu ona bi se zaletila prema zdjeici ugrabila hrane kolko je mogla u usta i pobjegla pod stol.(oni su se u uzg tako borili za hranu da drugi ne pojjedu) kasnije je shvatila... | |
| | | epsona VauMjau junior
Broj postova : 28 Age : 35 Lokacija : Medulin Registration date : 08.01.2008
| Naslov: Re: ODABIR ŠTENETA sri sij 16, 2008 3:58 pm | |
| - astra je napisao/la:
- Stene u nekim slucajevima zna biti agresivno,ako se prije dva mjeseca odvoji od legla i majke!
Ako i jest to je radi straha ili gena , sve drugo je radi krivog odgoja. Obićno štenci u toj fazi puno grickaju pa ako ih mama ne naući redu treba novi vlasnik ,a jednostavno mnogi ljudi to uopće ne kuže. Ja sam Lolu uzela sa dva mjeseca ali imala sam jedan veliki problem-ona jednostavno nije znala što znaći kada pas reži. Nije nikada imala neko loše iskustvo što se toga tiće i jednom je prilikom htjela ponjušiti vučjaka koji ju je urnebesno želio dohvatiti kroz kapiju, a ona hladno nabija nos u njega. U zadnji sam ju tren ščepala. Kasnije ju je Fido naućio što je to režanje . Prilićno je korisno kada se štene uzme da odrasta uz starijeg psa koji bitno utjeće na odgoj šteneta. Štene obićno voli pratiti starijeg psa. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ODABIR ŠTENETA | |
| |
| | | | ODABIR ŠTENETA | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|