Vau-mjau forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vau-mjau forum

Forum o kucnim ljubimcima!

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Reakcija u slućaju trovanja

Go down 
Autor/icaPoruka
epsona
VauMjau junior
VauMjau junior
epsona

Broj postova : 28
Registration date : 08.01.2008

Reakcija u slućaju trovanja Empty
PostajNaslov: Reakcija u slućaju trovanja   Reakcija u slućaju trovanja Icon_minitimeuto sij 08, 2008 6:11 pm

Životinje truju nesretnji, usamljeni ljudi kojima je lićnost poremećena. Nerijetko uopće nisu agresivni , povućeni su i nitko ne bi rekao da baš taj netko truje životinje .

Dobro o njima mi se ne da prićat iako smo imali problema sa čovjekom koji tražio pažnju trovanjem životinja.

NAJČEŠĆI SIMPTOMI:

DRHTANJE, SLINJENJE, IZBULJENE OĆI, PADANJE SA NOGU, PROLJEV , POVRAĆANJE-ČAK I KRVI, NEKI PSI MOGU REAGIRATI AGRESIVNO ALI TO JE RIJETKO, VIŠE IH HVATA PANIKA, TRAŽE ZAKLON ILI ZAŠTITU GOSPODARA.

ZAPRAVO IZGLEDAJU KAO DA SU BIJESNI.

Rješenje je odmah trk veteriranu na infuziju, neki kažu da je psu dobro prisilit da popije slanu vodu i još neke druge stvari ali to je jako teško izvesti u tom trenutku.

Onaj tko je u mogćnosti neka nabavi ATROPIN. On se daje u mišić injekcijom. Ja sam psu od susjede dala dvije ampulice ali to je samo privremeno dok ne dođe kod veta na infuziju.

Kada se to desi vama nemojte zaboraviti da trovać postoji, on je stvaran i moguće ih je naći, odmah neka netko pretraži susjedstvo.
Sve skrivene kuteve i oko kontejnera te mjesta koja inaće jako privlaće vašeg psa.

Uklonite otrov ako ga nađete i upozorite trovaća ...ima metoda da im se stane na kraj.
[Vrh] Go down

Reakcija u slućaju trovanja
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.