Vau-mjau forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vau-mjau forum

Forum o kucnim ljubimcima!

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

SVERCERI I FARME PASA

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
astra
Admin
astra

Female
Broj postova : 282
Registration date : 19.12.2007

SVERCERI I FARME PASA Empty
PostajNaslov: SVERCERI I FARME PASA   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimeuto sij 08, 2008 1:10 pm

Evo...moja je zelja da ova tema bude aktualna,kako bi buduce vlasnike pasa,upozorili na SVERCERE PASA!

1.najčešće se šverceri prepoznaju po oglasima u novinama tipa "prodajem sve pasmine, svih starosti i svih uzrasta"

2.slijedece je da nemaju adresu,broj telefona,vec mobitela,ako imaju e-mail,onda su to kratke adrese napravljene na hotmail-u

3"isporuke" pasa nece biti u svercerovom njegovom stanu ili sl.,vec na nekom javnom mjestu ili parkiralistu.

4.najcesce nemozete vidjeti majku,a kamoli oca ili je stene bez brace i sestara

5.Ako kupujete psa sa "rodovnicom", i taj dan preuzimate stene,svercer ce se izvlaciti"zaboravio sam rodovnik,odmah sutra cu vam ga poslati postom"

6.ako ipak kupite psa od nekog takvog, nakon kupnje se više NITKO ne javlja na broj mobitela kojeg ste ranije kontaktirali i dobijali svaki dan.

7.Nakon toga,stene je zarazeno ili saznate da je pas star manje od 8 tjedana.Takoder,stene zna biti jako bolesno(imati gliste jer nije ocisceno od parazita i nametnika,sto vam je svercer,prije rekao).Nazalost,to malo divno stvorenje moze i u vecini slucaja uginuti! Crying or Very sad

Eto,ako i vi imate iskustva sa svercerima ili ste nazalost kupili stene od svercera,molimo vas da vasu pricu podjelite s nama!
[Vrh] Go down
http://www.freewebs.com/astra-cavalier/
epsona
VauMjau junior
VauMjau junior
epsona

Broj postova : 28
Registration date : 08.01.2008

PostajNaslov: Re: SVERCERI I FARME PASA   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimepet sij 18, 2008 4:47 pm

Najčešće se tu radi o malim pasminama ,a u oglasima piše prodajem PATULJASTE pasmine pasa ,a takva podjela pasa zapravo i ne postoji.

Najviše takvih pasa dolazi iz mađarske.

Osobno poznajem veterinarskog inspektora koji ima prste u tome. Pokušala sam to objasniti svojoj frendici čiji je to stric ali ne vjeruje ona, nisam se željela svađati sa njom jer nema smisla.

Inaće njezin je pas jorški terijer, došao je sa kombijem iz MAĐARSKE i to sa slomljenim repom. Mislim baš fino, rekla mi je kao da je to ful dobro, samo naručiš psa i još ti ga i dovezu. Platila ga je 400 eura .

Ta je cijena realna za pse iz pravih uzgajivaćnica ali iz ovakvih nije jer šverceri u uzgoj ne ulažu gotovo ništa. Pse ne hrane dobro, štenci žive u lošim uvjetima, osim toga da bi neki pas mogao ići u uzgoj TREBA PROĆI BROJNE TESTOVE ,A MNOGI ŠVERCERI IMAJU VEZE TE SE REZULTATI NA IZLOŽBAMA, ISPITIMA PRIROĐENIH OSOBINA....NAMJEŠTAJU , ODNOSNO DOGOVORE SE, PSI TO NITI NE PROĐU, LAŽIRAJU SE RODOVNICE....

ŠVERCERE JE LAKO PREPOZNATI, SVE JE MISTIĆNO , SKRIVAJU INFORMACIJE I PODRIJETLO ŠTENETA.....
[Vrh] Go down
astra
Admin
astra

Female

PostajNaslov: Re: SVERCERI I FARME PASA   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimened vel 03, 2008 4:40 am

Ma to je strasno!Tih svercera ce nazalost uvijek biti!Ljudi pokusavaju to zaustaviti na sve moguce nacine,no nazalost nemogu....
[Vrh] Go down
Diva
VauMjau moderator
VauMjau moderator
Diva

Female
Broj postova : 186
Registration date : 10.01.2008

PostajNaslov: Re: SVERCERI I FARME PASA   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimepon vel 04, 2008 10:12 am

Da upravu si
[Vrh] Go down
xxkoka.&.lunaxx
VauMjau junior
VauMjau junior
xxkoka.&.lunaxx

Broj postova : 26
Registration date : 03.01.2008

PostajNaslov: Re: SVERCERI I FARME PASA   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimepon vel 04, 2008 10:51 am

Bila sam se šetala s lunom neki dan i sad ja vidim malu pudlicu u dvorištu i luna i ona su se upounale i sad ja pitam vlasicu...Gdje ste ju nabavili (pudla je stvarno ljepa) i ona kaže u Zaprešiću..(to me malo iznenadilo jer sam mislila da nema uzgajivačnica pudla u Zaprešiću). i sad ja kažem ..Što iz neke uzgajivačnice, ili??...ona kaže ma nee...neki švercer mi ju je dovezo , on ti šverca tamo iz Sl Broda....hmm...i još sam ju htjela pitat kolko ju je platila, a morala sam ič....nisam znala da ima švercanih pasa tak puno da u mom susjedstvu ima jedan takav pas..
[Vrh] Go down
astra
Admin
astra

Female

PostajNaslov: Re: SVERCERI I FARME PASA   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimeuto vel 05, 2008 2:41 pm

Oh..pa ima ih jaako puno.Neki ljudi ni neznaju da su psi od svercera jer neki psi znaju biti zdravi,al su takve sance 1 na prema 100
[Vrh] Go down
astra
Admin
astra

Female

PostajNaslov: Re: SVERCERI I FARME PASA   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimeuto vel 05, 2008 2:42 pm

E da najcesece su psi uvezeni iz Madarske,Srbije i jos jedne drzave,nemogu se sada sjetiti koje!

pusa

Zadnja promjena: ; sri vel 06, 2008 3:05 am; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh] Go down
stryker
VauMJau senior
VauMJau senior
stryker

Male
Broj postova : 126
Registration date : 07.01.2008

PostajNaslov: stryker   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimeuto vel 05, 2008 4:24 pm

Takodje vas moram upozoriti i na one koji stavljaju oglase da prodaju obucene odrasle pse svih rasa savetujem vam da se uvek raspitate za preporuke tih ljudi to je jedini siguran dokaz
[Vrh] Go down
http://www.freewebs.com/lovackipsi
zabrinut
Gost

PostajNaslov: svima koji kupuju od švercera   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitimepet sij 09, 2009 8:28 am

Hy svima! Nemate poima sta radite sebi a medveđu uslugu švercerima. neznam zašto uopče postoje uzgajivačnice koje se kontroliraju kada je nekima bolje kupovat ispod ruke. Svima koji to rade bih samo porucila da ce ih psić od švercera koštati puno više dok ih ne dovedu u red,a da ne pricam o kvaliteti psa. drago mi je da ste povukli tu temu jel takvih če pasa puno više završiti na cesti ili još gore.... bang
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: SVERCERI I FARME PASA   SVERCERI I FARME PASA Icon_minitime

[Vrh] Go down

SVERCERI I FARME PASA
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Skotnost pasa
» Ljestvica inteligentnih pasa
» Sistematika pasmina pasa
» Tko je rekao da nema izlozba pasa na forumu?