Vau-mjau forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vau-mjau forum

Forum o kucnim ljubimcima!

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female
Broj postova : 11
Registration date : 18.02.2008

18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Empty
PostajNaslov: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimepon vel 18, 2008 5:23 am

Dragi moji životinjoljupci,
Voljela bi s vama podijeliti jednu priču jer znam da nećete ostati ravnodušni...
Ime mi je Magdalena. Cura sam od svojih (tek) 18 godina i živim u Zaprešiću u stanu s dečkom. Do prije 4 mjeseca živjela sam u Lici (kao i proteklih 8 godina) i tamo imala 18 stvorenjaca (mica maca) koje sam voljela (i još volim) najviše na svijetu. Kada sam otišla, morala sam ih ostaviti za sobom, ali to nije bio problem jer su moji roditelji preuzeli brigu za njih. Sve je bilo u redu dosad… Jučer me majka nazvala i rekla mi da su prodali sve krave (imali su 10-ak krava), da ona preko ljeta ide raditi na more, da joj je već sad dosta mačaka i da ih više ne može hraniti, te da će ih moj otac u narednih par dana sve potrpati u auto i odvesti negdje (gdje bi, naravno, ili umrle od gladi ili ih rastrgali psi ili zgazili auti)! Nisam mogla vjerovati da se to dešava! Mace koje su s nama već 8 godina, stvorenja koja nas nikada nisu uvrijedila, povrijedila, naudila nam,..i sada, javi se problem – i idemo, rješavaj ih se! Pa to tako ne ide! Cijeli dan sam plakala, nisam znala što ću od jada! U subotu idem tamo po Teddyja (to je maca koja mi je bila najprivrženija), ali što s ostalima?! Ne mogu im okrenuti leđa i zaboraviti da su ikada postojale kada me jedini sretni trenuci u životu vežu upravo uz njih! Nazvala sam gospođu Savku (predsjednicu udruge Mijau) i rekla joj za svoj problem. Ona me smirivala da ne plačem i iznašla rješenje: sve mace posterilizirati kako im se broj ne bi povećavao, pa će onda moji roditelji (kako me je sram priznati da su oni ti koji su ovdje monstrumi!) možda dopustiti da ostanu. Tako je i bilo; na prijedlog otac mi je rekao „U redu, ako se u roku od mjesec dana sve posteriliziraju nećemo ih otpeljati!“. Samo sam rekla u sebi: „Ima Boga“. Sada mi je jedini problem što u tom roku moram skupiti donacijama (nažalost donacijama jer sam trenutno u malo težoj financijskoj situaciji) 2500,00 kn, kako bi veterinarka iz Rijeke (zajedno sa gospođom Savkom) došla ih posterilizirati. Ako netko zna, ili ima bilo kakav, ali zaista bilo kakav savjet, molim vas pišite! Otvorena sam za sve opcije samo da se to omogući, samo da ih spasim! Znam da postoje ljudi kojima je puno teže sada, koji imaju puno ozbiljnije probleme, ali voljela bi vjerovati da ni moje mace nisu beznadan slučaj…
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: re:   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimepon vel 18, 2008 5:24 am

oprostite što sam temu stavila ovdje, nisam znala gdje drugdje...
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: slikica   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimepon vel 18, 2008 5:32 am

[img][/img] postavila bi slikicu, ali kako je spremljena u Word dokumentu nikako to ne mogu napraviti...
[Vrh] Go down
Diva
VauMjau moderator
VauMjau moderator
Diva

Female
Broj postova : 186
Registration date : 10.01.2008

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 19, 2008 1:33 am

neznam nikakvu opciju. Ako želiš mogu na svoj blog napisati za tvoj problem i na neke druge forume ...
[Vrh] Go down
astra
Admin
astra

Female
Broj postova : 282
Registration date : 19.12.2007

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 19, 2008 3:03 am

Draga Magdalena,

procitala sam tvoju pricu i nisam ostala ravnodusna.Sigurno ti je tesko pa cu ti pokusati pomoc.

Ovako,mislim da ovaj forum nekako moze pomoci....otvori ziro racun i na forum daj br. ziro racuna,kuna po kuna i skupit ce se koliko ti je potrebno.

Evo,vec cu danas stavit tvoju pricu na portal i ako zelis po drugim forumima.

Ja sam pokuslaa pomoc,a sada je na tebi da odlucis!

Pozdrav!
[Vrh] Go down
http://www.freewebs.com/astra-cavalier/
astra
Admin
astra

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 19, 2008 3:31 am

lena_norsic1 je napisao/la:
[img][/img] postavila bi slikicu, ali kako je spremljena u Word dokumentu nikako to ne mogu napraviti...

Uplodas ju na photobucketu,a evo ti link kako se slike uplodaju

https://vau-mjau.forumcroatian.com/o-forumu-f1/kako-staviti-sliku-t21.htm
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 19, 2008 5:37 am

astra je napisao/la:
Draga Magdalena,

procitala sam tvoju pricu i nisam ostala ravnodusna.Sigurno ti je tesko pa cu ti pokusati pomoc.

Ovako,mislim da ovaj forum nekako moze pomoci....otvori ziro racun i na forum daj br. ziro racuna,kuna po kuna i skupit ce se koliko ti je potrebno.

Pozdrav!

Hvala Astra Smile

Teško je, ali to me ne smije zaustaviti! evo već sam stavila taj topic na razne forume i dosad je skupljeno 1000kn. Broj žrn koji preporučam je 2402006-1100414906 (Erste&Steiermärkische Bank), s tim da se naznači da je donacija za akciju "Lenine mace". Na forumu Šapica nalazi se i moj tekući. Zamolila bi sve koji mogu i žele pomoći donacijama da mi se jave i na mail lena_norsic1@net.hr kako bi mi rekli svoje ime i adresu, kako bi im mogla poslati zahvalnicu...
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: re:   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 19, 2008 6:39 am

Diva je napisao/la:
neznam nikakvu opciju. Ako želiš mogu na svoj blog napisati za tvoj problem i na neke druge forume ...

Diva to bi bilo super! Unarijed hvala! Svaki mali znak pažnje pomaže!
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: re:   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 19, 2008 6:44 am

astra je napisao/la:

Uplodas ju na photobucketu,a evo ti link kako se slike uplodaju

https://vau-mjau.forumcroatian.com/o-forumu-f1/kako-staviti-sliku-t21.htm

Astra probala sam ali mi ne uspjeva...bi mogla poslati tebi na mail da ju ti objaviš?
[Vrh] Go down
Diva
VauMjau moderator
VauMjau moderator
Diva

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 19, 2008 12:28 pm

evo napisala na moj blog. Adresa ti je http://flatteri.blog.hr
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: re:   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimesri vel 20, 2008 1:15 am

Diva je napisao/la:
evo napisala na moj blog. Adresa ti je http://flatteri.blog.hr

Hvala puno Diva pusa
[Vrh] Go down
Diva
VauMjau moderator
VauMjau moderator
Diva

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimesri vel 20, 2008 2:49 am

još sam na oko desetak blogova ostavila link da pročitaju priču...
[Vrh] Go down
astra
Admin
astra

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimesri vel 20, 2008 3:45 am

astra je napisao/la:
Draga Magdalena,

Pozdrav!

Hvala Astra Smile

Teško je, ali to me ne smije zaustaviti! evo već sam stavila taj topic na razne forume i dosad je skupljeno 1000kn. Broj žrn koji preporučam je 2402006-1100414906 (Erste&Steiermärkische Bank), s tim da se naznači da je donacija za akciju "Lenine mace". Na forumu Šapica nalazi se i moj tekući. Zamolila bi sve koji mogu i žele pomoći donacijama da mi se jave i na mail lena_norsic1@net.hr kako bi mi rekli svoje ime i adresu, kako bi im mogla poslati zahvalnicu...

Odlicno!!Jeeeee!!!!Vec je skupljeno 1000 kn!!!!!Ajde bas mi je drago!Stviti cu i na ljubimcima!

Evo sad cu staviti br. ziro racuna i sve na neke jos forume i na nas portal!

Skupit cemo mi dovoljno,bez brige!
[Vrh] Go down
astra
Admin
astra

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimesri vel 20, 2008 11:29 am

18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Mail
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: re:   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimečet vel 21, 2008 2:24 am

astra je napisao/la:
astra je napisao/la:
Draga Magdalena,

Pozdrav!

Hvala Astra Smile

Odlicno!!Jeeeee!!!!Vec je skupljeno 1000 kn!!!!!Ajde bas mi je drago!Stviti cu i na ljubimcima!

Evo sad cu staviti br. ziro racuna i sve na neke jos forume i na nas portal!

Skupit cemo mi dovoljno,bez brige!

Hvala Astra Smile zbog ljudi kao što ste ti, Diva i svi prekrasne osobe koje su pomogle u donacijama nada nikada nije izgubljena i znam da će sve biti u redu Smile
[Vrh] Go down
astra
Admin
astra

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimečet vel 21, 2008 11:55 am

Pa samo zelimo pomoc!!!1 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma 714368
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: re:   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimepet vel 22, 2008 1:03 am

astra je napisao/la:
Pa samo zelimo pomoc!!!1 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma 714368

Hvala pusa
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: još malo...   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 26, 2008 6:00 am

Jučer sam se čula sa Savkom i ona mi je rekla da ćemo za sterilizaciju morati odvojiti 2 dana, najvjerojatnije petak i subotu (ona će zbog toga uzeti godišnji - pa mislim žena je fenomenalna, nemam riječi ). Čini se da ćemo ipak morati prevoziti mace u kombiju 30-ak km do najbliže vet.stanice da se tamo vrše operacije, pa ih vraćati nazad. Tu se sad nadamo da će gospođa vet.inspektorica iz Klc-a održati svoju riječ, te da će nam srediti prijevoz kako je i rekla. Donacije još moram skupljati jer sam tek na pola puta (1250 kn), ali čim se iznos barem približi 2500 znati ćemo točan datum polaska tako da zavrnemo rukave i uskladimo kako kome odgovara...
[Vrh] Go down
Diva
VauMjau moderator
VauMjau moderator
Diva

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimeuto vel 26, 2008 2:10 pm

Jučer sam se čula sa Savkom i ona mi je rekla da ćemo za sterilizaciju morati odvojiti 2 dana, najvjerojatnije petak i subotu (ona će zbog toga uzeti godišnji - pa mislim žena je fenomenalna, nemam riječi ). Čini se da ćemo ipak morati prevoziti mace u kombiju 30-ak km do najbliže vet.stanice da se tamo vrše operacije, pa ih vraćati nazad. Tu se sad nadamo da će gospođa vet.inspektorica iz Klc-a održati svoju riječ, te da će nam srediti prijevoz kako je i rekla. Donacije još moram skupljati jer sam tek na pola puta (1250 kn), ali čim se iznos barem približi 2500 znati ćemo točan datum polaska tako da zavrnemo rukave i uskladimo kako kome odgovara...

držim 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma 994863
[Vrh] Go down
lena_norsic1
Puppy
Puppy

Female

PostajNaslov: re;   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimesri vel 27, 2008 3:13 am

Hvala Diva cat
[Vrh] Go down
Diva
VauMjau moderator
VauMjau moderator
Diva

Female

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitimepon oľu 03, 2008 5:03 am

probat ću još kako pomoći pa se čujemo ..
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: 18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma   18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma Icon_minitime

[Vrh] Go down

18 maca u opasnosti da zauvijek izgube toplinu doma
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Moja maca Dina
» Moja malena maca